بارکد خوان بی سیم Robin مدل RS-1100ZB

وسیله ای الکتریکی برای خواندن بارکدهای پرینت شده است . این دستگاه از چهار قسمت اصلی منبع نورانی جهت روشن شدن بارکد، لنز ، کاندکتور عکس جهت تبدیل پالس های نورانی به الکتریکی و رمزگشا .

رمزگشا می تواند به صورت Internal یا External باشد ، اطلاعات تصویری کاندکتور عکس تهیه شده را آنالیز می کند و محتویات بارکد را به پورت خروجی بارکدخوان ارسال می کند. از آنجا که بارکد خوان ها در محیط های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند ، تنوع زیادی در مدلهای آن ها وجود دارد.

بارکد خوان ها در شکل ، نوع ارتباط و موتور اسکن اختلاف دارند و هر کدام از آنها برای کاربرد و محیط خاص ساخته شده اند .

چهار نوع منبع نورانی در بارکدخوان ها وجود دارند که عبارتند از : لیزری ، Imager ، خطی ، چند پرتوی لیزری و تصویری دو بعدی :

بارکد خوان های لیزری

معروف ترین و پرفروش ترین نوع بارکدخوان ها بارکد خوان های لیزری هستند. این بارکدخوان ها برای تشخیص فاصله بین میله های بارکدی از لیزر استفاده می کنند . این بارکدخوان ها برای مواردی که دقت اسکن و سهولت کاربرد برای اسکن کردن نیاز است، عملکرد مناسبی دارند . همچنین اسکنرهای لیزری برای محیطهای نورانی و یا بارکدهایی که در فاصله بیش از ۳۰ سانتیمتر قرار دارند ، مناسب هستند . بارکدخوان های لیزری تنها بارکدهای خطی یا یک بعدی را اسکن می کنند و در هر محیطی می توان از آن ها استفاده کرد به خصوص در فروشگاه ها و خرده فروشی ها که جهت سیستم های فروشگاهی استفاده می شوند .

بارکد خوان های Imager خطی

بارکدخوان های Linear Imager یا CCD ، درست مثل بارکدخوان های لیزری فقط بارکدهای تک بعدی را اسکن می کنند ، با این تفاوت که از لیزر برای خواندن بارکد استفاده نمی کنند . همانگونه که از اسم این بارکدخوان ها مشخص است از تصویر بارکد برای جمع آوری اطلاعات و اسکن آن بهره می برند . این بارکد خوان ها به دلیل آنکه قطعه متحرکی ندارند از مقاومت بیشتری نسبت به بارکدخوان های لیزری برخوردار هستند . این نوع بارکدخوان ها برای بارکدهایی که به هر دلیلی مخدوش شده باشند و یا زیر سلفون و یا نایلون قرار داشته باشند بسیار مناسبند.

اطلاعات بیشتر و خرید...