در قدیم برای وزن کردن از ترازوی کفه ای یا باسکول قپانی استفاده می شد که می توان گفت که احتمال خطا وجود داشته است چون ترازو های دو کفه ای توسط سنگ هایی با ظرفیت مشخص و تنظیم شده عملیات توزین را انجام می دادند که این سنگ ها با اندازه های مختلف نسبت وزن سنگ ها ، اندازه ی ترازو ها طراحی می شد ، در واقع می توان گفت که این سنگ ها برای کالیبره کردن ترازوی دیجیتالی امروزی هم مورد استفاده قرار می گیرند . استفاده از ترازوها و باسکول های دیجیتال از جهات مختلفی اهمیت دارد ترازوی دیجیتالی دارای حساسیت بالا در وزن کردن است ، که با محاسبه ی دقیق وزن در زمان بسیار کمی در بیشتر فروشگاه ها جای ترازوهای قپانی را گرفته اند و به نوعی می توان گفت که ...
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.